18 Mayıs 2009 Pazartesi

Istiyorum karşımdakiyle yatmak istiyorum

Bazen basit bir kafede bile karşıdaki gördüğünüz kişiyle delice sevişmek istiyorsunuz. Bütün fantezileriniz gözünün önünden geçiyor. Bundan büyük keyif alıyorsunuz ve hayal etmek bile güzel diyorsunuz. Ama bir de işin gerçek hayattaki kısmı var. Eğer gerçekten kafede tanışıp birisiyle yatarsanız bütün hayatınızda kalıcı bir eser haline dönüştürdüğünüz bu seks oyunu sizi nasıl etkilerdi? Eminim ya derin ilişkiler kurup sürdürürdünüz. Veya tek gecelik bir ilişki olarak bakardınız. En kötü seçenek ise hata olarak bakmak olacaktır. Çünkü hiçbir hata o kadarda kötü değil. Ne yani nefes alıyor musunuz? O halde bu hatadan ders çıkarıp hayatın tadına bakmak gerekmez mi? Bence en iyisi en sevdiğiniz içecek ile bu olayı düşünmek. Hataysa da güzel gerçekse de güzel.

Evlilik seksi öldürür hayatı karartır ya da mutluluk getirir mi?

Kendimi evlilik kavramının içinde kaybolurken bulduğum anlardan biri daha. Sadece yazılı sevişme belgesinin bu kadar yüzyıllarca sürmüş olması ne kadar şaşırtıcı geliyor. Hergün yeni bir gerçekle yüzleştiğimiz bu dünyada neden iki insan birleşip aynı çatıda yaşama gereği duyar? Bunun cevabını ilkokul çocukları bile verecektir. Türün devamlılığı!!!

Tabi ya sırf türün devamlılığı için günümüzde modern bir şekilde aslında çok ilkel olan birşey evlilik. Tüm o gelinlikler, damatlıklar ve incik boncuklar ise işin Napolyon kısmını oluşturuyor. Galiba evliliğe inancımı kaybediyorum. En azından günümüzdeki evliliklere inanmıyorum. Sadece çıkar amaçlı ve gelecek korkusunu yenme amaçlı birşey olmuş. Adına da evlilik demişler. Çok kutsalmış, önemli bir kurummuş. Gerçekten kulağa inandırıcı geliyor. En azından yapacak daha iyi birşeyimiz olmadığı için.

Seks ve Tabu

Seksin hayatta ne kadar olduğunu yazmak istiyorum. Kaldırımda yürürken birbirine bakınca seks istemek bence hayattaki en doğal şeylerden birtanesi. Hepimizin içinden bu duygular geçiyor. Ve bunları yaşamak en doğal hakkımız. Neden Tek Eşlilik? Neden kadınalrın kendisini saklaması? Evlendikten sonra yapılması gereken kötü birşey midir seks? Birsürü birsürü sorular var kafamızda. Bunları sorgulamak kötü birşey değildir. Unutmayın ki bunların kötü olduğunu söyleyen insanlar çoğu kez bizden daha tecrübeli oluyorlar. Insanlar hayatlarını nasıl mutluysa o şekilde yaşamalılar. Kapalı kapılar ardında farklı şeyler yapıp kendinle çelişmekten ziyade bunları açıkça yapmak daha doğru bence. En azından kimseye ve kendine zarar vermediğiniz sürece. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.